Nordia 2000 logo

Landets dag

På Nordia 2000 vil vi prøve en ny idé: Landets Dag

Da mange spejdere kun når at opleve en - eller måske to - nordiske lejre, ville vi gerne give dem en chance for at opleve spejderarbejdet i de lande, som de ikke når at besøge. Derfor får hvert land en dag, hvor dét land bestemmer hvad vi skal lave, hvad vi skal spise og hvordan vi holder morgensamling.

Aktivitet:
Idéen er, at I bestemmer hvad vi skal lave på jeres dag - og vi sørger for det praktiske med at skaffe materialer, og hvad der ellers skal forberedes. I kan lave noget, der er typisk for jeres spejderarbejde, typisk for jeres land - eller bare noget I synes er sjovt/spændende/udfordrende/... -I bestemmer!

I bestemmer også, om aktiviteterne skal være fælles for spejdere og seniorer. Hvis aktiviteten ikke er så spændende for seniorer, og I ikke har ressourcer til at planlægge noget specielt for seniorer, laver vi en alternativ aktivitet for seniorer.

Mad:
Vi vil også gerne spise noget, der er typisk for jeres land. I vælger hvad vi skal spise - og hvornår vi skal spise det! (I Danmark spiser vi normalt varm mad om aftenen, men hvis I plejer at spise det midt på dagen, gør vi bare det!)

Morgensamling:
Vi holder morgensamling hver morgen, hvor vi skal have hejst flagene, og hvor der orienteres om dagens program og gives fælles beskeder. - Men hvad vi ellers laver på morgensamlingen, og i hvilken rækkefølge vi gør tingene, bestemmer I på "jeres" dag.

Tilmelding:
Udfyldes via Internettet eller sendes sammen med den foreløbige lejrtilmelding til:

Henriette Stein
Tinghusvej 10 A, 2. th.
DK-3480 Fredensborg
Danmark

Telefax: +45 48 48 52 55
E-mail: hstein@image.dk


Page created: 1999-10-23
Last updated: 1999-10-31