Invitation Informationer Endelig tilmelding Senior-tilmelding

Nordia 2000 logo Seniorlejren på Nordia 2000

Hej alle Nordiske seniorer - vi glæder os til at se jer!

Som I sikkert allerede ved, bliver seniorlejren lidt speciel. Vi blander seniorer fra alle lande i "sjak" på 5-10 personer.

Hvert sjak bor og spiser sammen og mange af aktiviteterne kommer også til at foregå i sjak. For at få det til at fungere så godt som muligt, skal vi bruge lidt flere informationer om jer og jeres telte!
I skal udfylde en liste med oplysninger om alle seniorerne, og vi vil gerne vide hvilke telte I har mulighed for at tage med. Når vi så har fundet Nordens bedste telte, giver vi jer besked om hvad, I skal tage med, og hvad I skal lade blive hjemme (eller give til storspejderne).
I skal tage almindeligt lejrudstyr med og mærke det tydeligt med navn!!! Så deler vi det mellem de forskellige sjak. (Det er nok en god idé at lave en liste over hvad I har med af udstyr...)
Vi skal selvfølgelig lave mad over bål lige som resten af lejren. - Men vi vil også gerne vide, hvor mange Trangia storm-køkkener, I kan tage med.

Vi har også tænkt på jeres ledere. - De synes nok ikke, at det er så sjovt at bo i sjak, så vi regner med, at de bor sammen med stor-spejderne. De ledere, der ikke har nogen stor-spejdere at bo sammen med, har mulighed for at bo i hjælper-lejren.

Spørgsmål om seniorlejren?
Kontakt Jonathan Stein, telefon +45 48 47 58 37, jstein@image.dk


Page created: 2000-04-24
Last updated: 2000-04-24